Blueberry Leesbrillen Ozy 3-in-1 rood +2.0

€ 59,00

Deze multifocale Blueberry OZY-leesbrillen zijn uitgerust met wide-field lenzen met 3 zichtniveaus voor het kijken naar beeldschermen van dichtbij, middenafstand en voor veraf. De lens bevat een leesgedeelte voor 30 centimeter afstand, zoals uw telefoon o... Lees meer

Product kopen
Beste prijs: € 59,00 bij Leukebril.nu Categorie: Merk:

Productomschrijving

Deze multifocale Blueberry OZY-leesbrillen zijn uitgerust met wide-field lenzen met 3 zichtniveaus voor het kijken naar beeldschermen van dichtbij, middenafstand en voor veraf. De lens bevat een leesgedeelte voor 30 centimeter afstand, zoals uw telefoon of Ipad, een middenmodus van 70 centimeter voor uw beeldscherm of TV en voor beter zicht van 3 meter of meer bijvoorbeeld een whiteboard tijdens de les of een vergadering. Wisselen of het afzetten van uw bril om een ander apparaat beter te kunnen zien is hiermee verleden tijd! Glasbreedte: 51 mm Breedte van de neusbrug: 14 mm Afstand tussen de veren: 12,8 cm De Blueberry OZY bril blokkeert tevens 100% van de UV-stralen en filtert blauw lichtspectrum. Verkrijgbaar in de sterktes: +1.0, +1.5, +2.0, +2.5 en +3.0. Blueberry leesbrillen zijn licht van gewicht en zijn voorzien van flex scharnieren. Ze hebben een 'soft touch' wanneer u de bril aanraakt.

Met de zonnebril Blueberry Leesbrillen Ozy 3-in-1 rood +2.0 van Blueberry Leesbrillen ben je verzekerd van uitstekende bescherming tegen UV licht. Het model in de kleur 3 zit comfortabel, eigenlijk wil je na het dragen van de Blueberry Leesbrillen Ozy 3-in-1 rood +2.0 op een zonnige dag niet meer zonder deze bril. Met een zonnebril van Blueberry Leesbrillen verzeker je jezelf van goede kwaliteit en afwerking.

BeoordelingReacties

Zoeken


Korting op je Maui Jim Zonnebril?

Blijf op de hoogte van de laatste Maui Jim Zonnebrillen aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!

Share This